Behandelingen & Tarieven

Behandelingen & Tarieven
Het intakegesprek zal ongeveer anderhalf uur van je tijd in beslag nemen. Het is belangrijk, dat je de formulieren ingevuld hebt en een week voor de intake aan In Balans Lifestyle terug stuurt. Zo kan ik inzicht krijgen in de klacht of wens en mij voorbereiden op ons gesprek.

Elk volgend consult, 4 tot 6 weken na het intakegesprek, duurt een uur. Soms zal ik je misschien eerder terug willen zien om je ervaringen met je veranderde voeding, eventuele supplementen en/of leefstijl te horen. Daar waar nodig zullen we het plan van aanpak wijzigen.

Bij eventuele vragen tussentijds kun je mij altijd, bij voorkeur mailen, of bellen.

Vergoeding

Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed door je ziektekostenverzekering, afhankelijk van je polisvoorwaarden. Enkele zorgverzekeringen, waaronder VGZ, zijn hier een uitzondering op, zij vergoeden niets.

Hier vindt u een overzicht van de zorgverzekeringen en hun vergoedingen. Controleer altijd zelf bij uw eigen verzekeringsmaatschappij welke vergoedingen op uw polis van toepassing zijn. U kunt op deze site kijken of uw verzekering hieronder valt.

Alle gegevens voor de zorgverzekering op een rijtje:

  • Zorgsoort: overige therapeuten en complementaire en aanvullende zorg
  • Prestatiecode: behandeling natuurgeneeskunde
  • Beroepsvereniging BATC: registratienummer BR-02478
  • AGB zorgverlenerscode therapeut: 90064393
  • AGB code Praktijk: 90105117
Neem je gezondheid in eigen hand. Er is maar één exemplaar van jezelf, wees er zuinig op!

Tarieven

 

Intakegesprek

€ 90
ongeveer 90 minuten

Vervolgconsult

€ 60
geldt als uurtarief

Huisbezoek

€ 60
geldt als uurtarief

Telefonisch
consult

€ 60
geldt als uurtarief

Samen-boodschappen-doen
consult*

€ 60

geldt als uurtarief

* Dit consult wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Reiskosten*

Voor de huisbezoeken en samen-boodschappen-doen consulten ben ik genoodzaakt, buiten een straal van 10 km. van de praktijk, een reiskostenvergoeding van € 0.25/km. te vragen.

* Reiskosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Afzegging van consulten
Consulten kunnen kosteloos tot 24 uur van te voren worden afgezegd, daarna ben ik genoodzaakt de voor jou gereserveerde tijd in rekening te brengen.
Betalingen
De betaling voor de diensten van In Balans Lifestyle geschiedt ter plekke en bij voorkeur met pin. Eventuele telefonische consulten worden achteraf afgerekend. Hiervan wordt de factuur via de mail of per post naar je toegestuurd.