Voeding heeft altijd mijn passie gehad.

Ik ben Netty Verschoor, gediplomeerd voedingsdeskundige, orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur voor volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen. Ik ben moeder van 4, inmiddels volwassen kinderen.

Voeding heeft altijd mijn passie gehad.

Hoewel ik altijd van eten heb gehouden en een voorkeur heb gehad voor veel groente, fruit, noten, volkoren brood en andere volkoren producten, greep ik jarenlang naar het kookgemak met pakjes en zakjes en toverde op deze manier vele wereldgerechten op tafel. Ik kookte en bakte met verkeerde vetten en smeerde halvarine op mijn brood. At kiloknallers uit kostenoverweging en onwetendheid en gebruikte lightproducten. Maar terwijl ik dacht dat ik goed en gezond bezig was, kwam ik met mijn kennis van nu, bedrogen uit.

Wat is gezond en wat niet?

Je keuzes van vandaag bepalen je gezondheid van morgen.
Neem contact met mij op!

Jarenlang greep ik naar het kookgemak met pakjes en zakjes en toverde op deze manier vele wereldgerechten op tafel.

Ik geloofde in de leugens van de voedingsindustrie, die meestal wel héél geloofwaardig over kwamen. Ik heb allerlei diëten geprobeerd, als ik weer eens een aantal kilo’s te zwaar was. Ik viel af en kwam vervolgens nog meer aan: het jojo-effect.

De ommekeer kwam een aantal jaren geleden. Ik had al jaren last van darmklachten en besloot het roer om te gooien en voor puur, onbewerkt en hoofdzakelijk biologisch voedsel te gaan. Samen met een bezoek aan een diëtiste/darmtherapeut kan ik zeggen, dat ik vrijwel klachtenvrij ben en me zowel fysiek als psychisch in balans voel. Als leuke bijkomstigheid viel ik ook nog eens een aantal kilo’s af. En dat zonder calorieën te tellen!

Mijn passie voor voeding en mijn nieuwe voedingsstijl heeft mij uiteindelijk geïnspireerd tot en geresulteerd in een studie voedingsdeskundige, gespecialiseerd in orthomoleculaire voedingsadviezen. Graag geef ik mijn kennis aan je door en hoop ik bij te kunnen dragen aan een goede gezondheid, zodat je net als ik, je vitaal, energiek en psychisch in balans zult voelen…

…om meer kwaliteit uit je leven te kunnen halen.

Wil je vrijblijvend contact opnemen?

 

Wat is orthomoleculaire voeding?

 

Zullen wij samen boodschappen doen?