Vitaal voedsel of fataal voedsel?

 

Vitaal voedsel of fataal voedsel?

Eten is een noodzaak, bewust eten is een keuze. Heel veel eten is meer vulling dan voeding. Men kan zich overeten en toch verhongeren. Het gaat er meestal niet om hoeveel je eet, maar wat je eet! Je lichaam telt geen calorieën, maar verlangt naar voedingsstoffen.

De geneeskracht van voeding is een omstreden onderwerp, maar onvolwaardige voeding kan ons wel degelijk ziek maken. Als we verkeerd eten vergroten we het risico op allerlei (vage) klachten en chronische (welvaarts-) ziektes. Chronische ziekten ontstaan nooit zomaar. Er gaat vaak een proces van tientallen jaren aan vooraf.

Wat is gezond en wat niet?

Je keuzes van vandaag bepalen je gezondheid van morgen.
Neem contact met mij op!

Maar wie ziet tegenwoordig nog door de bomen het bos? Wat is gezond en wat niet?

Er is meer welvaart, maar minder welzijn. Door een verkeerde leefstijl krijgen we bepaalde ziektes, maar vervolgens worden de symptomen van die ziektes bestreden met pillen, in plaats van mensen aan te zetten tot een veranderde leefstijl.

Je voedingspatroon kan wel degelijk bijdragen aan een goede gezondheid en heeft zeker de potentie om medicijngebruik te voorkomen. Soms kunnen kleine veranderingen al een wereld van verschil maken. Met meer kennis over gezonde voeding kun je veel ellende voorkomen. Door aanpassing van je voeding en leefstijl, krijg je een sterker lichaam, een beter immuunsysteem en herstel je sneller als je ziek bent. Je zult je energieker, veerkrachtiger en psychisch meer in balans voelen. Letterlijk en figuurlijk: beter in je vel!

Wil je vrijblijvend contact opnemen?

 

Wat is orthomoleculaire voeding?

 

Zullen wij samen boodschappen doen?