Voor wie?

In de eerste plaats is In Balans Lifestyle er voor iedereen die zijn gezondheid wil behouden en verbeteren.

In Balans Lifestyle kan je steunen en coachen bij het bewustwordingsproces wat voeding met je doet en je een andere kijk op voeding geven. Samen kunnen we een evenwichtig voedingsplan voor je samenstellen, rekening houdend met jouw voorkeuren. Daarnaast kunnen we je algehele leefstijl onder de loep nemen.

Ook veganisten en vegetariërs zijn bij In Balans Lifestyle aan het goede adres.

Daarnaast is In Balans Lifestyle er voor mensen met (vage) klachten en symptomen, zoals; (over-)vermoeidheid, gebrek aan energie, hoofdpijn, migraine, stress, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, slaapklachten, darmklachten, obstipatie, premenstrueel syndroom, brandend maagzuur, ontstekingen en andere klachten die je niet goed kunt herleiden.

In Balans Lifestyle kan uiteraard ook adviezen geven bij diverse aandoeningen en ziekten zoals allergieën, ADHD, candida, depressie, Alzheimer, hart- en vaatziekten, over- en ondergewicht, hormoon- en bloedsuikerschommelingen, ondersteunende voeding bij kanker en andere veel voorkomende aandoeningen.
Zwanger worden begint al voor de conceptie. Hoe bereid je je hier optimaal op voor? Zowel de vrouw als man kan gunstige voorwaarden scheppen en de vruchtbaarheid vergroten met voeding en leefstijl.

Staat jouw klacht of aandoening er niet bij, schroom niet om ernaar te vragen.

Voor de meeste aandoeningen is een ondersteunend voedingspatroon, al dan niet aangevuld met voedingssupplementen.
Nog beter is het om te voorkomen dat je ziek wordt en preventief te werk gaat. Je keuzes van vandaag bepalen je gezondheid van morgen. Als je van jezelf en je lichaam houdt, wil je daar goed voor zorgen. Het is fijn als anderen je daarbij willen helpen. Omring je met mensen die van je houden, je stimuleren, respecteren, inspireren en steunen.

Wat is gezond en wat niet?

Je keuzes van vandaag bepalen je gezondheid van morgen.
Neem contact met mij op!

Voedingskeuzes uit de kindertijd zijn vaak bepalend voor de voedingskeuzes later in het leven.

Hoe houd je je kind gezond? Is je kind te zwaar? Hoe begeleid je je kind naar een orthomoleculair voedingspatroon? Zowel voor je kind als voor jezelf kan dit via een stappenplan, zodat je gefaseerd over kunt gaan op een gezonder voedingspatroon. Je bepaalt zelf hoever je wilt gaan om je gezondheid op te bouwen en te onderhouden. Tenslotte is iedere stap al een stap in de goede en gezonde richting. In Balans Lifestyle kan je daarbij helpen.

Wil je vrijblijvend contact opnemen?

Wat is orthomoleculaire voeding?

Zullen wij samen boodschappen doen?